A Chef: 2010-ben az egyetemi diplomája megszerzése után a frissen induló Nobu Budapest étteremben kezdte szakmai pályafutását. Későbbi útja Londonba vezetett, ahol a The Arts Club, magas presztízzsel rendelkező éttermében tanulhatott. Majd az Egyesült Államokba igazolt Joel Antunes meghívására, ahol három évet töltött el sous chef pozícióban.
2016-ban hazaköltözött, a Costes Downtown étteremben, sous chefként 2016. márciusában elnyerték az ország 5. Michelin csillagát.
Később az ország legnagyobb tengeri halkereskedelmi cégénél lett operatív igazgató és kreatív chef.
2020 óta saját cégét vezeti, interaktív és edukatív vacsoraesteket tart. Nagyon fontos számár a tudása átadása, így több helyen is oktat, többek között azon az egyetemen, amelyen ő is tanultam.(Budapesti Gazdasági Egyetem), illetve egy privát chefiskolában tovább adja tudását tovább a tanulóknak.