Cooltix logo

IDOLZ - An inspiring automotive experience

Saturday, May 18, 2024, 06:00 PM -
Sunday, May 19, 2024, 08:00 PM
UTC+02:00, Central European Summer Time

Dég, Festetics-kastély

Hunyadi János utca 11, 8135 Dég

View map
Nemzetközi színvonalú autókiállítás egy exkluzív környezetben a legfinomabb kézműves hamburgerekkel a dégi Festetics Kastélyban.
Látogatói jegyek / Visitor tickets
Super Early Bird Visitor ticket / látogatói jegy
Super early bird tickets
HUF 4,500
sold out
Early Bird Visitor ticket / látogatói jegy
Rossz időjárás esetén az IDOLZ fenntartja a jogot a területi adottságok miatt, hogy elhalassza az eseményt 1 héttel későbbre. A megvásárolt látogatói jeggyel ingyenes parkolásra van lehetőség a kastély területén belül kijelölt látogatói parkolóban. Korlátozott férőhely áll rendelkezésre.
HUF 5,500
sold out
Presale Visitor ticket / Elővételes látogatói jegy
Rossz időjárás esetén az IDOLZ fenntartja a jogot a területi adottságok miatt, hogy elhalassza az eseményt 1 héttel későbbre. A megvásárolt látogatói jeggyel ingyenes parkolásra van lehetőség a kastély területén belül kijelölt látogatói parkolóban. Korlátozott férőhely áll rendelkezésre.
HUF 6,500
sold out
Visitor ticket At the gates / helyszíni látogatói jegy
HUF 7,000
sold out

Az 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 egy nemzetközi színvonalú autó kiállítás egy exkluzív környezetben a legfinomabb kézműves hamburgerekkel és sörökkel, mely elképesztően magas mércével, szigorú elbírálással válogatja össze a kiállított autókat. Az egyedi megjelenésű járművek mellé exkluzív környezetet biztosítunk.

A regisztráció során bejutott autók nem máshol kerülnek kiállításra, mint Magyarország egyik legszebb és legcsodálatosabb kastélyának parkjában, a Balaton közelében Dégen, a Festetics Kastélyban. Budapesttől mindössze 90 kilométerre.

A festői környezet színvonalas autókkal, kézműves hamburgerekkel, finom sörökkel, első osztályú borokkal, sajtokkal angol és magyar nyelvű interjúkkal párosul.

Komplett média csapatot állítottunk fel, hogy a legminőségibb anyagok készülhessenek el a rendezvényről. Büszkén jelentjük be, hogy nem csak a hazai elit, de a stance kultúra egyik legelismertebb fotósa is emeli jelenlétével az esemény nívóját, aki nem más mint Mike Crawat.

Az 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 színvonalát a weboldalon regisztrált kiállítók / résztvevők szigorú szűrése biztosítja. Mennyiség helyett a minőség veszi át a hangsúlyt.

A válogatáson bejutott autók Magyarország egyik legszebb kastélyának parkjában parkolhatnak le, mint kiállítók. Az 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 által felállított média csapat a nap folyamán folyamatosan felvételeket készít a kiállított autókról.

Célunk, hogy a hazai és a külföldi autókultúra elitjének a keveredésével egy nemzetközi méretű eseménnyé nője ki magát az 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙.

Regisztráció: https://idolz.org/

🔥Magyarországon először láthatod!

Reméljük, készen állsz, hogy a saját szemeddel csodálj meg egy eredeti RWB Porschet! A világon nem sok rohangál az utakon belőlük, de ez az egyetlen, amely karbonszálas bodykittel rendelkezik.

Akira Nakai, aki a RAUH Welt BEGRIFF (RWB) nevű cég tulajdonosa, a Porschék módosításáról ismert, és olykor extrém karosszériaátalakításokat végez saját kezével.

El sem hisszük, hogy ilyen hatalmas utat tesz meg az 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 miatt Alex, a tulajdonosa ennek a ritkaságnak. Ez valóban megtiszteltetés. Nem találjuk a szavakat annak kifejezésére, amit most érzünk.

Nagyon köszönjük, és hatalmas hálával tartozunk 🤝 @rs_hardcore-nak, hogy ez a project megvalósulhatott!

Csapjatok le mihamarabb jegyeinkre az idolz.org oldalán!

Kedvezményes early bird látogatói jegyek árusítása március végéig tart!

2024.05.19 Festetics Kastély, Dég, Magyarország

𝚙𝚑𝚘𝚝𝚘: @nils_mann 𝚛𝚒𝚍𝚎: @alex39_rwb_notorious

Az 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 egy igazi gastro élményt is kínál. Magyarország egyik legelismertebb, nagy múlttal rendelkező kézműves hamburgerezője fogja csillapítani látogatóink étvágyát.

Burgereik alapanyaga bármelyik színvonalas étterem
becsületére válna, kézműves söreik pedig tökéletesen megkoronázzák az élményt. A Tuning Burger csapata többször is elnyerte már az év burgere díjat.

Programterv: _________________________________ 2024.05.18 Szombat: 18:00-21:00

• Belépés kizárólag kiállítóknak és média partnereinknek lehetséges • A részvétel opcionális • 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 Welcome party kiállítók számára • Egész napos zártkörű, éjszakába nyúló fotózás a hangulatos fényekkel kivilágított Festetics Kastély körül • 21:00 - Zárás

Szombati napon engedélyezzük a járművek mozgatását.

Ha szeretnél autódról fotókat készíteni a Kastéllyal a háttérben érdemes ezen a napon érkezned.

Minden kiállító egy kísérőt hozhat magával, akinek van vasárnapra érvényes látogatói jegye.

Kiállítók saját felelősségre ott hagyhatják a kiállított járműveiket a Kastély parkjában.

Az 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 és a Kastély biztonsági szolgálata a járművekért felelősséget nem vállal. (Pl. Éjjel megrág valamit a nyest.)

Amennyiben éjszakára ott hagyod kiállított járművedet, azt már a besorolásnak megfelelő színnel jelölt zónában parkold le, ahol vasárnap amúgy is parkolhatnál. _________________________________ 2024.05.19 Vasárnap:

• 05:00-08:00 Hajnali napfelkeltés zártkörű fotózás Belépés kizárólag kiállítóknak és média partnereinknek lehetséges, a részvétel opcionális. • 8:00 Kapunyitás látogatók számára • 8:00-12:00 További kiállítók érkeztetése parkoltatása. Kiállítókat kérjük 10:00-12:00 között érkezzenek meg. • 11:00 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 megnyitó • 11:00-18:00 Kastélyon belül a tükörteremben: Kárai Exclusive Racing kiállítás - Ismerd meg Kárai Péter álmát és nézd meg csapata munkájának minőségét testközelből. Felújított alkatrészek és műhely fotók kerülnek kiállításra a tükörteremben. 12:00-17:00 Interjúk a színpadon: • 12:00-12:30 Erdélyi Róbert Tuning Burger Téma: Mitől lesz jó egy hamburger? • 12:30-13:00 Lowfabrik.hu Téma: Hogyan lehet hivatalosan átépíteni egy autót, mi a teljes folyamat menete? • 13:00-13:30 Mosoni Péter Carphotographer (angol és magyar) Téma: Tippek és tanácsok kezdő fotósoknak. • 13:30-14:00 --- Téma: --- • 14:00-14:30 László Nyikora Téma: Hogyan épült az E39? • 14:30-15:00 Kiss János - Wondairland Tuning Show x Festival Téma: A nyár legnagyobb márkafüggetlen autós fesztiváljának bemutatása • 15:00-15:30 Kárai Péter - Kárai Exclusive Téma: A valóra vált álom. A Kárai Exclusive története. • 15:30-16:30 IDOLZ Tombolajáték - nyeremények bemutatása és sorsolás • 16:30-17:30 TIGRAN live DJ set • 17:30-18:30 Nigel Stately live DJ set • 18:30-19:30 D SESSION live DJ set 20:00 Zárás!

A nagy létszámra való tekintettel vasárnap a rendezvény területén és annak ideje alatt a kiállított járművek mozgatása nem megengedett. Kizárólag a staff engedélyével, vagy korai távozás esetén lehetséges. Rendezvény előtt minden kiállítót értesítünk, hogy melyik zónában szükséges parkolnia Vasárnap.

_________________________________

14 éves kor alatt a belépés ingyenes. _________________________________ Rossz időjárás esetén az 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 fenntartja a jogot a területi adottságok miatt, hogy elhalassza az eseményt 1 héttel későbbre. A megvásárolt látogatói jeggyel ingyenes parkolásra van lehetőség a kastély területén belül kijelölt látogatói parkolóban. Korlátozott férőhely áll rendelkezésre. A parkoló nem őrzött. Az 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 oldalán megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszatéríteni. Kérjük olvassa el weboldalunkon az ÁSZF-et. Az információk tájékoztató jellegűek a változtatás jogát fenntartjuk.

Az 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 több, mint egy "autós találkozó". Tedd próbára a szerencsédet hivatásos krupiék társaságában az 𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 kaszinójában! Vasárnap 12:00 és 16:30 között három asztallal várunk benneteket (poker, roulette, blackjack).

Természetesen játékzsetonokkal lehet csak játszani. A játékok nyertesei autóápolási ajándékcsomagokat kapnak.

𝐈𝐃𝐎𝐋𝐙 𝐂𝐚𝐬𝐭𝐥𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲 on 05.19 from 16:30-19:40.

After the amazing cars, good burgers, epic games at the casino, you are welcome to our castle party!

16:30-17:30 TIGRAN 17:30-18:30 Nigel Stately 18:30-19:40 DSESSION

Find a place to stay
We use (triple chocolate) cookies to improve our service. Check out our cookie policy.