Cooltix logo

JÖVŐKUTATÁS Future scenario planning & disruptive technologies

Thursday, November 16, 2023, 09:00 AM -
Friday, December 8, 2023, 01:00 PM
UTC+01:00, Central European Standard Time
Aktívan alakítsd iparágad és vállalatod jövőjét, és várd felkészülve a következő évek kihívásait!

Bár a jövő megjósolhatatlan, mégis fel lehet rá készülni. Úgy is mondhatnánk: az a vezető, aki nem használja a jövőtervezés (future scenario planning) eszköztárát, olyan hibát követ el a jelenben, ami a jövőben fog igazán fájni.

Azok a vállalatok, szervezetek, akik ✔️reziliensen képesek reagálni az egyre sűrűbben jelentkező krízisekre, ✔️a felborult egyensúlyi állapotokból előnyösen jönnek ki, ✔️a jövőben várható, iparágunkat felforgató technológiákra és a nagy valószínűséggel bekövetkező változásokra alapozva tervezik stratégiájukat.

A 6 alkalmas program célja, hogy felrázza a résztvevő vezetőket, innovációs tanácsadókat. Inspiráljon, kiszakítson a mindennapi mókuskerékből, és konkrét esettanulmányokkal és a jövőkutatás legújabb módszereivel stratégiát tervezzenek a várható, mai környezettől igencsak eltérő jövő-scenáriókra.

Olyan trendekkel foglalkozunk, mint például anxiety, Z generációs munkavégzés, értékek változása, fogyasztói trendek, 3D printing, biotechnológiai fejlesztések: génmanipuláció (next-generation genomics), személyre szabott gyógyítás, egészségügy változása ezzel összefüggésben, kvantum számítástechnika, intelligent monitor -IoT-, sentiment analytics, large language models, algorithms, advanced robotics, Cloud, virtual-augmented reality, biosensors, big data analytics & predictions, smart technology - wearables.

IDŐZÍTÉS 6 alkalom 9.00 - 13.00 között az alábbi napokon: nov 16 (csüt) nov 23 (csüt) nov 30 (csüt) dec 1 (pé) dec 7 (csüt) dec 8 (pé)

HELYSZÍN Budapest, belváros személyesen 5 alkalom és 1 alkalom online

NYELV magyar

A program teljes ismertetőjét itt olvashatod el: https://heyzine.com/flip-book/9f4bdbb397.html

A program során a résztvevők az alábbi terület mentén készítik el vállalatuk, szervezetük jövőorientált stratégiáját: A JÖVŐ KIHÍVÁSAINAK HELYZETKÉPE driving forces

✔️ A SCI-FI ÉS A JÖVŐKUTATÁS KAPCSOLATA Gondolkodj úgy, mint egy science fiction író!

✔️ FUTURE SCENARIO PLANNING Stratégia a jövőre - a jövő stratégiája

✔️ KRÍZIS - VESZÉLY VAGY LEHETŐSÉG? Felkészülés a worst-case scenariora

✔️ VÁLTOZÁS-BIZTONSÁG A change-management emberi és szervezeti oldala

Csatlakozz hozzád hasonló, a jövőre nem csak reagáló, hanem alakítani akaró vezetőkhöz. Nemzetközi szinten is elismert, kimagasló szakemberek segítségével készülhetsz a jövőre, hogy az ne szorongató kérdőjelekkel, váratlan helyzetekkel, hanem lehetőségekkel teli legyen.

Early bird árú részvétel
HUF 690,000
sold out
Teljes árú részvétel
HUF 790,000
sold out
ÉRDEKLŐDÉS - még nem döntöttem el részvételemet, de szeretnék előregisztrálni
Előregisztráció során kifejezed érdeklődésedet, nem minősül véglges regisztrációnak. Regisztrációd a részvételi díj befizetésével válik csak véglegessé.
free
sold out
We use (triple chocolate) cookies to improve our service. Check out our cookie policy.