Cooltix logo

Mentor from the Future / Önismereti vezetőképzés

Thursday, January 18, 2024, 09:00 AM -
Friday, January 19, 2024, 04:30 PM
UTC+01:00, Central European Standard Time

Bartók Béla Way

Bartók Béla út, Budapest

View map
A legsikeresebb magyar startup-ok és a legnagyobb multinacionális cégek népszerű vezetőképző programjainak továbbgondolt, új változata. Tarts velünk..

A „Mentor From The Future” izgalmas önismereti utazás és praktikus vezetőképzés egyben. A nyitott gondolkodású felsővezetőknek és vállalkozóknak szóló nyílt csoportos képzés közösséget épít, gondolkodásmódot fejleszt, és erősíti a résztvevők belső támaszát, a bennük élő mentort.

Módszerünk, az Organoco Mindset. Az Organoco módszer Gestalt és egzisztencialista alapokat is használó, összetett modellkészletén keresztül meglepően érthetővé teszi a gondolkodást és az egyéni és csoportos viselkedést. Az Organoco sokrétű, hatékony változástámogató szemlélet, egyedülálló gyakorlati eredményekkel. Alkalmazása tartósan erősíti a változásbiztonságot az egyén, a csapat és a teljes szervezet szintjén egyaránt. • A 80+ ÓRÁS KOMPLETT KÉPZÉS TARTALMAZ ¤ 2 x 8 órás START programot és egy páros tanulási alkalmat ¤ a START programra épülő 8 x 8 órás IMMENSE programot (személyes képzés formában mind a kettő) ¤ 15 óra páros tanulást ¤ 1 személyes mentoring ülést a képzésvezetőkkel ¤ Szöveges anyagokat minden tréningmodul után

A képzést opcionális egyéni coaching folyamattal egészítheted ki

• OKTATÓK A program oktatói az innovatív vezetőképző, mindset-fejlesztő megoldásairól ismert Invention Factory senior trénerei.

Aigner-Barta Móni A versenyszférában és a kutató szektorban szerzett sokszínű tudást és felsővezetői tapasztalatot a Nielsennél. Hatékony fejlesztő szakember hard skill, attitűd- és soft skill programokban egyaránt. Móni a coach csapatának szupervizora, komplex szervezet- és vezetőfejlesztő projektek szakmai vezetője, trénerképzőnk és vezetőképzőnk senior trénere, az Invention Factory kutatási igazgatója.

Hodosi Zsolt Zsolti húsz éve foglalkozik emberek fejlesztésével. Korábban egy szakmai szolgáltató központ teljes tréning és tudásmenedzsment területét hozta létre és vezette. Belső és külső trénerként és coach-ként számos komplex szervezetet támogatott, több ezer embernek tartott tréninget. Zsolt a tréninganyagaink fő szerzője, trénerképzőnk és vezetőképzőnk senior trénere, az Invention Factory fejlesztési igazgatója.

A teljes MENTOR FROM THE FUTURE képzés 3 részből áll:

I) START program

A 2 napos tréning díja mindössze 99.000 Ft + Áfa Eraly bird áron

III) IMMENSE program A START programon résztvevőknek, akik tovább szeretnének haladni önismereti útjukon.

A tréningek 9.00 - 16.30-től 5 hónapon át tartanak a résztvevőkkel előre egyeztetett időpontokban (a pontos képzési napokról, kérünk, érdeklődj nálunk emailen a hello@inventionfact.com-ra küldött leveleddel, és 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!)

START program okt 18 - 19. <Early bird> Jegy (99.000 Ft +ÁFA)
Mentor from the Future képzés
HUF 126,000
sold out
START program nov 9 - 10. <Early bird> Jegy (99.000 Ft +ÁFA)
HUF 126,000
sold out
START program okt 18 - 19. <Normál árú> Jegy (119.000 Ft +ÁFA)
Mentor from the Future
HUF 151,000
sold out
START program nov 9 - 10. <Normál árú> Jegy (119.000 Ft +ÁFA)
Mentor from the Future képzés
HUF 151,000
sold out
Full program <Erly bird> jegy (1.090.000 Ft + ÁFA)
Mentor from the Future képzés
HUF 1,385,000
sold out
Full program <Normál árú> jegy (1.290.000 Ft + ÁFA)
Mentor from the Future képzés
HUF 1,639,000
sold out
The prices do not include the handling fee. The exact amount of the handling fee is indicated in the basket.

“Rengeteget segített, hogy jobban megértsem önmagam és a környezetem mozgatórugóit, hogy jobban meg tudjam mutatni, mit szeretnék elérni, és hogy értékként tekintsek mások akár eltérő véleményére is. Mindez jelentősen hozzájárult az elmúlt évek szakmai sikereihez.”

Dr. Fehér Gyula, Ustream(-IBM) társalapító és CTO, angyalbefektető

„A leghasznosabb tréningem, ami az életem minden területére hatással van. Logikusan felépített, sokkal mélyebb tartalmú képzés, mint az átlag, ami gyakorlatilag egy új világlátást ad át. A gyakorlatok is zseniálisak.”

IKEA

Készen állsz, hogy a saját mentoroddá válj egy nagyszerű közösség tagjaként?

Várunk!

We use (triple chocolate) cookies to improve our service. Check out our cookie policy.