Cooltix logo

10 éves a Borháló! Exkluzív születésnapi borkóstoló 18 borásszal

Saturday, September 23, 2023, 07:00 PM - 11:00 PM
UTC+02:00, Central European Summer Time

Városliget Café

Olof Palme sétány 5, 1146 Budapest

View map
Mi mással ünnepelhetnénk meg méltóképpen a Borháló országos borkereskedelmi franchise hálózat 10. születésnapját, mint egy nagyszabású borkóstolóval?
Early bird korlátlan borkóstoló jegy kóstolófalatokkal (09.11-ig)
A jegy tartalma: korlátlan helyszíni bor és ásványvíz fogyasztást, kóstolófalatokat és egy ajándék ólommentes kristálypoharat tartalmaz
HUF 13,990
sold out
Korlátlan borkóstoló jegy kóstolófalatokkal (09.11-től)
A jegy tartalma: korlátlan helyszíni bor és ásványvíz fogyasztást, kóstolófalatokat és egy ajándék ólommentes kristálypoharat tartalmaz
HUF 14,990
sold out

Jegyvásárlás: Az eseményre korlátozott számú jegy áll rendelkezésre, így érdemes mihamarabb lefoglalnod a helyedet. Jegyeket kizárólag itt, online jegyértékesítő felületünkön keresztül vásárolhatsz, amely egyszerű és biztonságos. Ne hagyd ki ezt a feledhetetlen borkóstoló élményt!

Tarts velünk a Borháló 10. születésnapi borkóstolóján, élvezd a minőségi borok, az ízletes falatok, valamint a jó társaság varázsát ezen a különleges napon. Várunk szeretettel!

Miért érdemes részt venned?

A legjobb borászatok: Egy este alatt rengeteg kiváló bort, pezsgőt és igazi újdonságokat kóstolhatsz meg az ország legelismertebb borászataitól gyönyörű, exkluzív helyszínen.

Válogass több mint 70 különleges bor és pezsgő közül, ismerd meg a legújabb bortrendeket!

Borászatok, akikkel személyesen találkozhatsz és akik legkiválóbb boraikat és újdonságaikat hozzák el az eseményre, hogy megkóstold:

Babarczi Szőlőbirtok (Pannonhalma) Balla Géza Borászata (Ménesi Borvidék) Bock József Borászata (Villány) Bodri Pincészet (Szekszárd) Bolyki Pincészet (Eger) Borbély Tamás Pincészete (Badacsony) Dobosi Pincészet (Balaton-felvidék) Dubicz Borpalota (Mátra) Gróf Degenfeld Szőlőbirtok (Tokaj) Istvándy Jenő Pincészete (Badacsony) Lelovits Tamás Borászata (Villány) Maul Zsolt Pincészete (Villány) Paulus Borház (Mór) Szentpéteri Borpince (Kunság) Takler Borbirtok (Szekszárd) Törley Pezsgőpincészet Vylyan Pincészet (Villány) Winelife Borászat (Sopron)

+ meglepetés tételekkel várunk Olaszországból és francia champagne-okat is kóstolhatsz az est folyamán ha velünk tartasz.

Szakértői útmutatás: A meghívott borászok és tapasztalt szakembereink készséggel segítenek a borkóstolás során, hogy a legjobb élményben legyen részed.

Gasztronómiai élvezetek: Kóstolás közben a következő különleges falatokkal kényeztetjük az ízlelőbimbóidat, hogy az élmény teljes legyen:

- Bivalyszalámis falatka tésztakosárkában - Zöldségtatár parmezánnal és pirítóssal - Pisztáciás sajtgolyó mangó chutney-val kínálókanálban - Mézes kacsamáj terrine modenai érlelt szőlőszemekkel - Jércefalatok pankó bundában, remulade mártással tésztakosárban - Sajtfalatok olívabogyóval

Természetesen speciális étrendű vendégeinkre is gondolunk. A rendezvény előtt küldünk vendégeinknek egy kérdőívet, melyen lesz lehetőség - gluténmentes, - laktózmentes, - vegetáriánus és - vegán vendégeinknek jelezni felénk igényeiket.

Az esemény során a borászokon kívül találkozhatsz a Borháló tulajdonosaival, munkatársaival és az országos franchise hálózat boltjainak tulajdonosaival is. Mi ott leszünk, reméljük te is!

Várunk szeretettel!

Borháló - 10 éve együtt borozunk.

We use (triple chocolate) cookies to improve our service. Check out our cookie policy.