Cooltix logo

Jazz a Levendulásban

Saturday, July 15, 2023, 05:00 PM - 10:00 PM
UTC+02:00, Central European Summer Time

Kőröshegyi Levendulás

Persevölgyi dűlő, 8617 Kőröshegy

View map
Egy mini Jazz fesztivál Magyarország legnagyobb levendulásában. Különleges fények, jéghideg frissítők és balatoni panorámás naplemente Kőröshegyen!
Limitált I.kör - Belépőjegy
HUF 8,490
sold out
Normál I.kör - Belépőjegy
HUF 9,490
sold out
Normál II.kör - Belépőjegy
HUF 10,490
sold out

Barabás Lőrinc - trombita Tálas Áron - billentyűk Jónás Géza - nagybőgő Nagy Zsolt - dobok

A Random Szerda Barabás Lőrinc trombitás vezetésével a budapesti jazz színtér jeles képviselőiből alakult alkalmi formációkat vonultatja fel. Minden koncerten az instrumentális, fúziós zene születésének megismételhetetlen pillanatait élhetik át a hallgatók. A jammelés hagyományain alapuló sorozat gyorsan meghódította az ország improvizatív zenére nyitott közönségét.

Csondor Kata - ének Oláh Krisztián - zongora Pál Gábor - bass Serei Dániel - dob

Csondor Kata Jazzy-díjas, Fonogram jelölt énekesnő, színésznő és szinkronszínész. Scarlett Johansson, Christina Applagate és több mint ezer filmszerep magyar hangja, a karácsony himnusza, az “Add tovább” (Hóban ébred) című dal előadója. Oláh Krisztián zongora: Mindössze húsz évesen a 2015-ös Montreux Jazz Fesztivál szóló zongoraversenyének harmadik helyezettje lett, majd ezt követően egy két hetes akadémiai program keretén belül olyan nevekkel koncertezett együtt, mint Al Jarreau, Kurt Rosenwinkel, Nils-Petter Molvaer vagy Joe Sanders. Ugyanebben az évben a Junior Prima Primissima Díj, Creative Art Díj és Gramofon Magyar Jazz Díj nyertese volt. Pál Gábor basszusgitár: Magyar Jazz Szövetség VII. Combo Verseny Legjobb Szólista díja, Év jazz bass gitáros kategóriában top 10 be került Serei Dániel dob: Artisjus díjas előadó, az Budapest Jazz Orchestra tagja,. 2015-ben a hazai Jazz Combo verseny legjobb szólistája lett, 2017-ben pedig Lakatos Ablakos Dezső Jazz Előadó Művészeti Ösztöndíjban részesült.

Eliza Bliss mélyhegedű-művész 2008-ban diplomázott a budapesti Zeneakadémián, 15 évet dolgozott élvonalbeli szimfonikus zenekarokkal, majd 2014-ben immár elektromos mélyhegedűvel indított önálló produkciót Angliában, majd itthon is – igen széles műfaji palettán mozogva. A hazai és nemzetközi jazz, filmzene, pop, rock, funky, musical, stílusokat felölelő dalok is felcsendülnek előadásaiban.

A jegy megvásárlásával minden vendég feltétel nélkül és visszavonhatatlanul elfogadja a Kőröshegyi Levendulás házirendjét! • A beléptetés jogát az esemény szervezői fenntartják! • A rendezvényre ételt italt behozni tilos! A helyszínen büfé üzemel. • Rossz idő esetén a koncert elmaradásáról a rendezvény szervezője legkésőbb a koncert napján 17.00 óráig fb.com/koroshegyilevendulas oldalon közleményt ad ki. • Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezvény szervezője a koncert megtartására készül, szükség esetén a koncert megkezdésével vár. • A rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében a koncertet a helyszínen is lemondja, valamint megkezdésével, illetve a már megkezdett folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt a koncert 35 perc után félbeszakad, a koncert megtartottnak tekintendő. • Lemondás esetén a Kőröshegyi Levendulás szervezője, lehetőség szerint pótidőpontot (esőnapot) tűz ki a rendezvény pótlására, melyre a jegyek érvényesek. • Az esőnap előzetes kommunikációjára az eredetileg tervezett dátumtól számított egy héten belül kerül sor. • Amennyiben pótidőpont kitűzésére nincs lehetőség, a vendég kérésére a Kőröshegyi Levendulás a jegyek árát visszatéríti. • Amennyiben bármely rendezvény olyan okból marad el (el sem kezdődik, avagy bármely szakaszában be kell zárni), amely a Kőröshegyi Levendulás által el nem hárítható külső ok, vis maior helyzet, abban az esetben a Kőröshegyi Levendulás a jegyárak visszatérítésére, vagy kártérítésre, avagy bármely más jogcímen fizetésre nem kötelezhető. • Ilyennek minősül különösen – de nem kizárólagosan – a hatóság által elrendelt kötelező kiürítés, az életet, testi épséget, vagy vagyonbiztonságot veszélyeztető rendkívüli időjárási körülmény; bombariadó; áramszünet, földrengés, járvány, vírus okozta megbetegedés, harmadik személy által elkövetésre kerülő egyéb – bűncselekmény…stb.

We use (triple chocolate) cookies to improve our service. Check out our cookie policy.