Cooltix logo

INOTA FESZTIVÁL

Thursday, August 31, 2023, 05:00 PM -
Sunday, September 3, 2023, 11:00 PM
UTC+02:00, Central European Summer Time

Inotai Erőmű

Erőmű utca, 8104 Várpalota

View map
Kortárs zenei és fényművészeti fesztivál az INOTAI HŐERŐMŰ területén ⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗ POWERHOUSE OF MUSIC AND VISUAL ARTS ⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗⧗
08.31. - 09.03. - INOTA FESZTIVÁL BÉRLET
Early Bird INOTA Bérlet /// LIMITÁLT
Bérleteddel szabadon beléphetsz az erőmű fesztiválnak megnyitott területére. A Zene Háza Koncertterem blokkjaira pedig kedvezményes jegyet tudsz venni.
HUF 23,800
sold out
2. körös INOTA Bérlet / 2ND ROUND INOTA Pass
Bérleteddel szabadon beléphetsz az erőmű fesztiválnak megnyitott területére. A Zene Háza Koncertterem blokkjaira kedvezményes jegyet tudsz venni. ⧗⧗⧗ Your pass gives you free access to the area of the power plant open to the festival. You can buy discounted tickets for the blocks in the House of Music Concert Hall.
HUF 27,800
0
Early Bird POWER PASS /// LIMITÁLT
A POWER PASS korlátlan belépésre jogosít a fesztivál teljes területére beleértve az erőmű fesztiválnak megnyitott területét és a Zene Háza Koncertterem blokkjait is. Részt vehetsz vele a csütörtöki konferencián és a vasárnapi színházi előadásokon is.
HUF 38,800
sold out
POWER PASS /// LIMITÁLT
A POWER PASS korlátlan belépésre jogosít a fesztivál teljes területére beleértve az erőmű fesztiválnak megnyitott területét és a Zene Háza Koncertterem blokkjait is. Részt vehetsz vele a csütörtöki konferencián és a vasárnapi színházi előadásokon is.
HUF 44,800
sold out
08.31. CSÜTÖRTÖK - ZENE HÁZA KONCERTTEREM
Maotik / FOR. (Gryllus Ábris + Farkas Miklós) & Nimovka Projeckt
08.31. ZENE HÁZA KONCERTTEREM BLOKKJEGY /// ESTE // A blokkjegy belépésre jogosít az erőmű területén elhelyezkedő Művelődési Házba és az adott blokkra. Az erőmű többi, a fesztiválnak megnyitott területére ez a jegytípus nem érvényes. ⧗ This ticket gives you access to a specific block of the House of Culture, it does not give access to the power plant area.
HUF 6,500
0
⧗KEDVEZMÉNYES ⧗ Maotik / FOR. (Gryllus Ábris + Farkas Miklós) & Nimovka Projeckt
08.31. KEDVEZMÉNYES ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// ESTE /// INOTA Bérleted mellé tudod megváltani ezt a kedvezményes jegytípust. Csak érvényes Bérlettel együtt jogosít belépésre az adott blokkra. ⧗ You can redeem this discounted ticket type with a Pass. It's only proper with a valid Pass for access to the House of Music Concert Hall.
HUF 4,000
0
09.01. PÉNTEK - ZENE HÁZA KONCERTTEREM
Robert Henke CBM 8032 / Zságer Balázs & Katona Kati
09.01. ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// DÉLUTÁN /// A blokkjegy belépésre jogosít az erőmű területén elhelyezkedő Művelődési Házba és a Zene Háza Koncertterem adott blokkjára. Az erőmű többi, a fesztiválnak megnyitott területére ez a jegytípus nem érvényes. ⧗ This ticket gives you access to a specific block of the House of Culture, it does not give access to the power plant area.
HUF 6,500
0
⧗ KEDVEZMÉNYES ⧗ Robert Henke CBM 8032 / Zságer Balázs & Katona Kati
09.01. KEDVEZMÉNYES ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// DÉLUTÁN /// INOTA Bérleted mellé tudod megváltani ezt a kedvezményes jegytípust. Csak érvényes Bérlettel együtt jogosít belépésre az adott blokkra. ⧗ You can redeem this discounted ticket type with a Pass. It's only proper with a valid Pass for access to the House of Music Concert Hall.
HUF 4,000
0
Caterina Barbieri / Space Afrika / Bartha Márk + Makró VJ
09.01. ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// ESTE /// A blokkjegy belépésre jogosít az erőmű területén elhelyezkedő Művelődési Központba és a Zene Háza Koncertterem adott blokkjára. Az erőmű többi, a fesztiválnak megnyitott területére ez a jegytípus nem érvényes. / This ticket gives you access to a specific block of the House of Culture, it does not give access to the power plant area..
HUF 6,500
0
⧗ KEDVEZMÉNYES ⧗ Caterina Barbieri / Space Afrika / Bartha Márk + Makró VJ
09.01. Kedvezményes ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// ESTE /// INOTA Bérleted mellé tudod megváltani ezt a kedvezményes jegytípust. Csak érvényes Bérlettel együtt jogosít belépésre az adott blokkra. / You can redeem this discounted ticket type with a Pass. It's only proper with a valid Pass for access to the House of Music Concert Hall.
HUF 4,000
0
Slikback x Weirdcore:Void /Gábor Lázár / KMRU
09.01. ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// ÉJJEL /// A blokkjegy belépésre jogosít az erőmű területén elhelyezkedő Művelődési Házba és a Zene Háza Koncertterem adott blokkjára. Az erőmű többi, a fesztiválnak megnyitott területére ez a jegytípus nem érvényes. / This ticket gives you access to a specific block of the House of Culture, it does not give access to the power plant area.
HUF 6,500
0
⧗ KEDVEZMÉNYES ⧗ Slikback x Weirdcore:Void /Gábor Lázár / KMRU
09.01. Kedvezményes ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// ÉJJEL /// INOTA Bérleted mellé tudod megváltani ezt a kedvezményes jegytípust. Csak érvényes Bérlettel együtt jogosít belépésre az adott blokkra. / You can redeem this discounted ticket type with a Pass. It's only proper with a valid Pass for access to the House of Music Concert Hall.
HUF 4,000
0
09.02. SZOMBAT - ZENE HÁZA KONCERTTEREM
Lucrecia Dalt / Mákó Mári + TBD
09.02. ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// DÉLUTÁN /// A blokkjegy belépésre jogosít az erőmű területén elhelyezkedő Művelődési Házba és a Zene Háza Koncertterem adott blokkjára. Az erőmű többi, a fesztiválnak megnyitott területére ez a jegytípus nem érvényes. / This ticket gives you access to a specific block of the House of Culture, it does not give access to the power plant area.
HUF 6,500
0
⧗ KEDVEZMÉNYES ⧗ Lucrecia Dalt / Mákó Mári + TBD
09.02. Kedvezményes ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// DÉLUTÁN /// INOTA Bérleted mellé tudod megváltani ezt a kedvezményes jegytípust. Csak érvényes Bérlettel együtt jogosít belépésre az adott blokkra. / You can redeem this discounted ticket type with a Pass. It's only proper with a valid Pass for access to the House of Music Concert Hall.
HUF 4,000
0
Forest Swords / iamyank + TBD
09.02. ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// ESTE /// A blokkjegy belépésre jogosít az erőmű területén elhelyezkedő Művelődési Házba és a Zene Háza Koncertterem adott blokkjára. Az erőmű többi, a fesztiválnak megnyitott területére ez a jegytípus nem érvényes. / You can redeem this discounted ticket type with a Pass. It's only proper with a valid Pass for access to the House of Music Concert Hall.
HUF 6,500
0
⧗ KEDVEZMÉNYES ⧗ Forest Swords / iamyank + TBD
09.02. Kedvezményes ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// ESTE /// INOTA Bérleted mellé tudod megváltani ezt a kedvezményes jegytípust. Csak érvényes Bérlettel együtt jogosít belépésre az adott blokkra. / You can redeem this discounted ticket type with a Pass. It is only valid with a valid Pass for access to the House of Music Concert Hall.
HUF 4,000
0
Max Cooper 3D / Imre Kiss + Boris Vitázek: Keys To Cassiopeia
09.02. ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// ÉJJEL /// A blokkjegy belépésre jogosít az erőmű területén elhelyezkedő Művelődési Házba és a Zene Háza Koncertterem adott blokkjára. Az erőmű többi, a fesztiválnak megnyitott területére ez a jegytípus nem érvényes. / This ticket gives you access to a specific block of the House of Culture, it does not give access to the power plant area.
HUF 6,500
0
⧗ KEDVEZMÉNYES ⧗ Max Cooper 3D / Imre Kiss + Boris Vitázek: Keys To Cassiopeia
09.02. Kedvezményes ZENE HÁZA KONCERTTEREM Blokkjegy /// ÉJJEL /// INOTA Bérleted mellé tudod megváltani ezt a kedvezményes jegytípust. Csak érvényes Bérlettel együtt jogosít belépésre az adott blokkra. / You can redeem this discounted ticket type with a Pass. It's only proper with a valid Pass for access to the House of Music Concert Hall.
HUF 4,000
0
We use (triple chocolate) cookies to improve our service. Check out our cookie policy.