Cooltix logo

SpaTrend - Gasztro Grill Fesztivál

Saturday, July 2, 2022, 09:00 AM - 06:00 PM
UTC+02:00, Central European Summer Time

H2G - How to Grill - BBQ -és Grilliskola

Kőbánya utca 16, 2096 Üröm

View map
Grillezz velünk az ürömi Gasztro-Grill Fesztiválon! Tanulj élőben a mesterektől, és kóstold meg a legjobb sütőkön készült ínyenc fogásokat.
Belépőjegy oktatással és élményekkel
Belépőjegy az egész napos grill élményre, részvétel a grill oktatás & bemutató sorozaton, mely hihetetlen utazást jelent a gasztronómia világába.
HUF 4,990
sold out
Belépőjegy kóstolóval, oktatással és élményekkel
Ezzel a belépőjeggyel nemcsak egész napos grill élmények, részvétel a grill oktatás & bemutató sorozaton és személyes grill tanácsadást jár, hanem 6 db kóstoló is a szakácsaink által elkészített gasztronómiai különlegességekből. Az egész napos program meghatározó ízekkel teli gasztronómiai kirándulás lesz. *Ezt a jegyet elővételben kedvezményes áron tudod megvásárolni az esemény kezdetéig.
HUF 9,900
sold out
Gasztro Grill VIP "All In" - *levásárolható
Tartalmazza a 6 db kóstoló kupont, kérhetsz személyes tanácsadást, részt vehetsz az oktatás & bemutató sorozaton, melynek eredményeképpen elkészült gazdag grill tál is a tied lesz. Ha grillvásárlást tervezel, megéri ezt választanod: a jegy árát vásárlás esetén *teljes egészében levonjuk a megvásárolt termék árából. (*Grillsütő vásárlás esetén maximum egy jegy árát számítjuk be készülékenként.)
HUF 24,900
sold out

A SpaTrend Grillfesztivált már sokféleképpen neveztük: Summer Grill Fest, Nagy Októberi Grillforradalom, vagy egyszerűen csak grill fesztivál. Sokan eljöttek, és minden évben egyre többen csatlakoznak hozzánk a hangulatért, az ízekért, a társaságért, a grillsütő választásban nyújtott iránymutatásért. Nézd meg a videónkat a tavalyi Summer Grill Festről!

Az idei grill fesztiválon sok-sok újdonsággal jelentkezünk. Megjelenik itt a világ szinte összes grillsütő típusa. Begyújtjuk a Kamado grillek királyát a Kamado Joe-t, a gázgrillek kanadai csodáját a Broil King-et, lesz gravitációs szmóker az amerikai Masterbuilt-től, lesz okos pellet grill a Broil King zászlója alól, lángra kap az OFYR és sok-sok minden más, ami szem-szájnak ingere. Pizzát sütünk az Alfa Forni olasz kemencékben, mely során megtudhatod a tökéletes nápolyi pizza elkészítésének titkait is.

Itt lesz a világ talán legokosabb hőmérője, a MEATER az első valóban vezeték nélküli húshőmérő. Nincs több kísérletezgetés és balul sikerült próbálkozás. A MEATER applikáció segítségével mindig, és mindenkor tökéletesen szaftos és ínycsiklandó steaket, csirkét, pulykát, halat vagy bármilyen ízletes húst készíthetsz.

We use (triple chocolate) cookies to improve our service. Check out our cookie policy.