Cooltix logo

Bagossy Brothers Company koncert a Levendulásban

Friday, June 17, 2022, 05:00 PM - 10:00 PM
UTC+02:00, Central European Summer Time

Kőröshegyi Levendulás

k, 8617 Kőröshegy

View map
Bagossy Brothers Company koncert. 8 hektár levendula ölelte környezetben, naplemente idején, a Balaton legkülönlegesebb helyszínén!
#azelsők - Belépőjegy
A legnagyobb rajongók a leggyorsabbak! Figyelem, ebből a jegy típusból tényleg csak pár darab van!
HUF 7,990
sold out
Early bird - Belépőjegy
Te már most tudod, hogy a nyár legnagyobb buliját nem szabad kihagyni?Akkor jó helyen jársz! A kedvenc dalaid várnak Kőröshegyen! Figyelem, a jegyek száma limitált!
HUF 8,990
sold out
Normál - Belépőjegy
Ne hagyd ki a nyár legkülönlegesebb koncertjét! Figyelem, a jegyek száma limitált!
HUF 9,990
sold out
Normál II. - Belépőjegy
Ezek az utolsó jegyek, a nyár legkülönlegesebb koncertjére. Figyelem, a jegyek száma limitált!
HUF 10,990
sold out
Vip - Belépőjegy
Legjobb rálátással a színpadra, külön elkerített részen, biztos ülőhelyekkel vár titeket a nyár legkülönlegesebb koncertje! :)
HUF 19,900
sold out

HÁZIREND: A jegy megvásárlásával minden vendég feltétel nélkül és visszavonhatatlanul elfogadja a Kőröshegyi Levendulás házirendjét! • A beléptetés jogát az esemény szervezői fenntartják! • A helyszínre alkohol italt behozni tilos! • A rendezvény nem kutyabarát! • Rossz idő esetén a koncert elmaradásáról a rendezvény szervezője legkésőbb a koncert napján 18.00 óráig fb.com/koroshegyilevendulas oldalon közleményt ad ki. • Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezvény szervezője a koncert megtartására készül, szükség esetén a koncert megkezdésével vár. • A rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében a koncertet a helyszínen is lemondja, valamint megkezdésével, illetve a már megkezdett folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt a koncert 35 perc után félbeszakad, a koncert megtartottnak tekintendő. • Lemondás esetén a Kőröshegyi Levendulás szervezője, lehetőség szerint pótidőpontot (esőnapot) tűz ki a rendezvény pótlására, melyre a jegyek érvényesek. • Az esőnap előzetes kommunikációjára az eredetileg tervezett dátumtól számított egy héten belül kerül sor. • Amennyiben pótidőpont kitűzésére nincs lehetőség, a vendég kérésére a Kőröshegyi Levendulás a jegyek árát visszatéríti. • Amennyiben bármely rendezvény olyan okból marad el (el sem kezdődik, avagy bármely szakaszában be kell zárni), amely a Kőröshegyi Levendulás által el nem hárítható külső ok, vis maior helyzet, abban az esetben a Kőröshegyi Levendulás a jegyárak visszatérítésére, vagy kártérítésre, avagy bármely más jogcímen fizetésre nem kötelezhető. • Ilyennek minősül különösen – de nem kizárólagosan – a hatóság által elrendelt kötelező kiürítés, az életet, testi épséget, vagy vagyonbiztonságot veszélyeztető rendkívüli időjárási körülmény; bombariadó; áramszünet, földrengés, járvány, vírus okozta megbetegedés, harmadik személy által elkövetésre kerülő egyéb – bűncselekmény…stb.

We use (triple chocolate) cookies to improve our service. Check out our cookie policy.