Cooltix logo

TEDxDanubia Countdown 2021

Monday, September 20, 2021, 06:00 AM - 04:00 PM

Vígszínház

Szent István körút 14, 1137 Budapest

View map
TEDxDanubia Countdown. A klíma nem várhat!

Nagy lelkesedéssel készülünk a TEDxDanubia Countdown programsorozat nagyszabású, izgalmas előadásokkal tarkított őszi konferenciájára, melyre szeretettel várunk mindenkit, azokat is, akik most ismerkednek a témával és szívesen cselekednének. Ha érdekelnek azok a nem mindennapi megoldások, módszerek és eszközök, amikkel idehaza és külföldön vállvetve küzdenek szakértők, civil szervezetek, magánemberek, cégek, sőt még iskolások is egy zöldebb, fenntarthatóbb jövőért, neked is ott a helyed 2021. szeptember 20-án a Vígszínházban!

Eseményünket a mindenkori pandémiás rendelkezéseknek megfelelően bonyolítjuk. A hatályos jogszabályok értelmében a Vígszínház épületébe belépni védettségi igazolvány vagy a védettséget igazoló applikáció, valamint személyazonosító igazolvány bemutatásával lehet.

Látogass el oldalunkra: https://tedxdanubiacountdown.hu/

Egyéni kedvezményes jegy
Idén a támogatóinknak köszönhetően és a téma fontosságára tekintettel elérhető a kedvezményes jegyár mindazoknak, akik a magas jegyár miatt nem jönnének el! A szabad helyek függvényében és érkezési sorrendben.
HUF 12,000
sold out
Egyéni / támogatói jegy
Ha megteheted, hogy támogatod a "klíma ügyet" és a TEDxDanubia klíma ügyben indított kezdeményezését.
HUF 30,000
sold out
Céges támogatói jegy
A támogatói jegy megvásárlásával két jó ügyet is támogathatsz.  1., Hozzájárulsz rendezvényünk karbonsemlegesítéséhez.  2., Minden egyes eladott jegyből egy, a közönség által megszavazott civil szervezetet támogatunk. A támogatói belépő hat darab teljes árú jegyet tartalmaz. A támogatói jegyek mellé megjelenési lehetőséget biztosítunk. További információ: info@tedxdanubiacountdown.hu
HUF 200,000
sold out
Szakmai jegy és tanárjegy
HUF 5,000
sold out
Diákjegy
HUF 5,000
sold out
Early bird jegy - érkezési sorrendben - Elfogyott!
HUF 1
sold out
Diákprogram
free
sold out